Biljarters Dorpshuis verhuizen

VOORST- In het Voorster Dorpshuis wordt sinds een aantal jaren in ’t Onderuut (de kelderzaal) gebiljart op donderdagavond. Wegens de aanschaf van een ander wedstrijdbiljart is de biljartzaal verplaatst naar de G.J. van de Bergzaal (boven). Groot voordeel is dat de biljarttafel kan blijven staan dus niet meer verplaatst hoeft te worden.

Deze zaal kreeg een nieuwe inrichting, nieuwe verlichting en wandversiering. Er kunnen nog biljarters bij. Ook overdag is er ruimte voor groepjes biljarters, zowel dames als heren. Belangstelling om te biljarten? Stuur een mail naar beheerder@dorpshuisvoorst.nl of beter nog kom een keer kijken op donderdagavond bijvoorbeeld! Op een ander tijdstip kan ook, maar mail of bel dan even.

De kelderzaal is nu aan de beurt om te worden opgefrist. Er ligt al een nieuwe vloer, meubilair, wanden en plafonds plus verlichting worden deze winter onder handen genomen. Het bestuur van de Stichting Dorpshuis Voorst probeert op deze manier, met behulp van veel zelfwerkzaamheid, het de gebruikers zoveel mogelijk naar de zin te maken.

woensdag 4 oktober

Deel dit bericht