Binnenkort achter het doel in De Adelaarshorst plaatsnemen?

Deventer- Voor ondernemingen die prominent in beeld willen komen tijdens de komende thuiswedstrijd(en) van Go Ahead Eagles, is het sinds deze maand mogelijk om via een unieke uiting extra tv-exposure te genereren voor hun bedrijf. Het betreft een rood doek met wit logo van 4x3 meter, dat over de Leo Halle tribune achter het doel wordt gespannen.

In totaal worden op de tribune achter het doel vijftien logo’s van vijftien verschillende bedrijven getoond, die daardoor prominent in beeld komen tijdens de live tv-registratie van de wedstrijden die Go Ahead Eagles speelt. Doordat de club als gevolg van de coronamaatregelen zonder publiek dient te spelen, worden de komende competitieduels van Go Ahead Eagles rechtstreeks door FOX Sports uitgezonden.

De eerstvolgende tegenstanders van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst zijn:

- Jong AZ (dinsdag 1 december 2020, 18:45 uur)

- NAC Breda (vrijdag 11 december 2020, 20:00 uur)

- TOP Oss (vrijdag 8 januari 2021, 21:00 uur)

- MVV (vrijdag 15 januari 2021, 20:00 uur)

Nadere specificaties bedrijfsuiting

Het doek op de Leo Halle tribune kan alleen worden gerealiseerd indien er minimaal zes ondernemingen voor vier wedstrijden een bedrijfsuiting afnemen. De bedrijfsuitingen worden met klittenband bevestigd op het grote doek en worden eigendom van de deelnemende bedrijven. Zodra er weer publiek in De Adelaarshorst welkom is, krijgen de bedrijfsuitingen (indien gewenst) een plaats rond het trainingsveld, waardoor gratis exposure gegenereerd kan worden.

Meer weten over de kosten en/of nadere specificaties voor een bedrijfsuiting op de Leo Halle tribune? Of benieuwd naar alle exposuremogelijkheden rond thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles? Neem dan contact op met de club via commercie@ga-eagles.nl.

woensdag 25 november 2020

Deel dit bericht