Binnensport treedt naar buiten

TWELLO- Badminton is bij uitstek een binnensport en daarom snakken de meeste leden naar een verzetje. Want naast dat de leden het spelletje missen, ofwel de sport, moeten we ook elkaar missen. Nu we al bijna een week van sneeuw en schaats pret hebben mogen genieten denkt BC-Twello al weer aan het voorjaar want er staat voor 6 maart een buitenactiviteit op het programma – een heuse Puzzeltocht met gezin of een Coronaproof groepje – afhankelijk van de mogelijkheden rond 6 maart- want dan gaat het gebeuren.

Maar voordat het zover is had de Twelloose badmintonclub afgelopen weekend nog een Online treffen om in deze ijzige kou tóch met elkaar verbonden te blijven. De digitale vaardigheden van de leden zijn het afgelopen jaar met sprongen vooruit gegaan, dus iedereen kon lekker meedoen met een leuke quiz, het associatiespel en een teamspel dat het midden hield tussen Party&Co en Hints.

Iedere club probeert natuurlijk om haar leden in het vizier te houden met soortgelijke initiatieven, online sportlessen of simpelweg door het bezorgen van een kaartje of een reep chocolade. Als we nog even volhouden gaan wij elkaar gelukkig weer gewoon op het badmintonveld treffen.

woensdag 17 februari 2021

Deel dit bericht