CCW een kampioen rijker

Wilp- Nadat vorige week de JO23-1 al kampioen werd, was afgelopen zaterdag de JO14-1 aan de beurt. De beslissende wedstrijd in de 3e klasse. In een rechtstreeks duel met Koninklijke UD moest beslist worden wie er als kampioen bekroond zou worden. De wedstrijd was al vroeg gepland op sportpark D’ Olde Leeuwenbarg in Wilp. Gespannen koppies en veel publiek langs de kant. De wedstrijd begon gelijk fel.

Aan beide kanten werden kansen gecreëerd, maar mede door goed werk van de keepers bleef het lang 0-0. Totdat in de laatste minuut van de eerste helft een vrije trap werd gegeven aan CCW rond de middenlijn. Een mooie trap van Noud in de zestien meter zorgde ervoor dat Koen de bal hard kon inschieten. Grote ontlading in het team van CCW en met een 1-0 voorsprong de rust in.

Zenuwslopend
De tweede helft begon gelijk goed voor CCW, Koninklijke UD kreeg de bal niet goed uit de zestien en Finn kon hier van profiteren, 2-0. Niet lang daarna kreeg Koen een kans rond de zestien en plaatste een mooi schot in de kruising, 3-0. Je zou denken, dat zit wel goed, maar Koninklijke UD voerde de druk op en CCW werd teruggedrongen in eigen zestien. Meerdere keren kreeg CCW de bal niet goed weg en hier profiteerde Koninklijke UD van. Binnen 10 minuten was het 3-2 en werd het zenuwslopend hoe de wedstrijd verder zou verlopen. Kort voor het einde van de reguliere speeltijd was het toch Koninklijke UD die profiteerde van het slecht wegwerken van de bal en schoot de bal hard langs de keeper, 3-3. Er zouden nog een paar minuten gespeeld worden en CCW moest winnen om het kampioenschap binnen te halen. In één van de laatste minuten maakte Jari de verlossende goal, een mooi schot net in de zestien, onhoudbaar voor de keeper van Koninklijke UD, 4-3. Een minuut later floot scheidsrechter Tim van Keulen de wedstrijd af en was CCW kampioen. Voor veel jongens de eerste keer dat ze kampioen werden, dus de ontlading was groot. Nadat Koninklijke UD werd bedankt kon het feest losbarsten. Een korte huldiging op het veld, waarbij de spelers een medaille in ontvangst namen, een feestje in de kleedkamer en een rondrit op de versierde kar maakte het feest compleet.

JO14-1 de kampioenen van CCW