CCW wint ruim in Vilsteren

WILP.- Zondagmiddag in de ‘verre’ uitwedstrijd naar en tegen Vilsteren, gevolgd door wel twaalf supporters, behaalde CCW een ruime en zeker verdiende overwinning. Al in de tweede minuut kreeg Mark Wolters een goede kans om de ploeg op voorsprong te zetten, nadat een verre inworp van Frank van de Linde door de gehele verdediging werd gemist kon hij vrij inkoppen maar zijn inzet ging op wonderbaarlijke manier naast het doel. Direct hierna was het de thuisclub die een goede kans kreeg en deze inzet belande op de lat. CCW werd hierna de veel beter voetballende ploeg, kreeg hier ook alle ruimte voor de thuisclub, creëerde ook echt wel een aantal 300% kansen, maar vergat het zich zelf makkelijk te maken vandaag. Toch was het zo halverwege de eerste helft wel raak, na weer een verre inworp van Frank v.d. Linde viel de bal voor de voeten van Mark Wolters en nu wist hij wel raad met de geboden mogelijkheid, 0-1. Nadat zoals reeds gemeld de ene mooie kans na de andere onbenut bleef was het vijf minuten voor rust Bjorn Hendriks die goed de diepte in werd gestuurd, de keeper goed uitspeelde en de 0-2 kon binnen schuiven, dit werd tevens de ruststand en dat was gezien de kansen maar een magere afspiegeling van de 1e helft. Na de thee startte de thuisclub wat furieuzer en duurde het toch zo’n tienminuten alvorens CCW wat onder die druk vandaan kwam en het weer door kon gaan wat het voor de rust ook deed en dat was bij vlagen echt aardig voetbal, maar zich zelf maar moeizaam belonen. Na zo’n twintig minuten was het zo ongeveer de kleinste man van het veld, Luuk Jansen, die uit een hoekschop van de overigens ongelukkig spelende Bart Keurhorst op de goede plaats stond en de 0-3 kon binnen knikken. Kort hierna kon de thuisploeg iets terug doen toen het een overigens terechte strafschop kreeg toegeworpen na ontzettend geklungel in de CCW achterhoede, dit cadeautje werd strak binnen geschoten. Even leek het erop dat de thuisclub wat meer aan zou dringen en maar toen een eigenlijk mislukte voorzet van Tim Alferink via paal, lat en keeper voor de voeten viel van Mark Wolters en deze de 1-4 binnen schoot was het verzet wel gebroken. Het slot akkoord wat doelpunten betreft kwam van invaller Koen ter Riele toen deze van zo’n twintig meter kon uithalen en hiermede de doelman van de thuisclub verraste en zodoende de 1-5 einduitslag kon deed bepalen. Uiteindelijk een goede overwinning die eigenlijk nog veel ruimer had moeten zijn. Volgende week een vrije zondag en dan de 24e november de thuiswedstrijd tegen Kon. UD, zo voetballend als vanmiddag en dan met iets scherpte in de afwerking zal dit een boeiende wedstrijd kunnen worden.