CCW wint voor tweede keer op rij

Wilp-

CCW heeft zondag na een teleurstellende serie van vier nederlagen op rij voor de tweede achtereenvolgende week een 4-0 overwinning weten te halen, slachtoffer vandaag het door CCW lid/speler Erwin Elders getrainde V en L. Onder toeziend oog van Burgemeester Jos Pennincks had CCW beduidend meer moeite met deze tegenstander als de laatste paar seizoenen in de thuiswedstrijden, mede doordat het bij CCW allemaal nog lange niet loopt als vorig seizoen, met name de inbreng van de naar SV Twello vertrokken Job Bruntink word node gemist en V en L heeft een duidelijk meer voetbal in de ploeg als de laatste paar seizoenen. De eerste helft werd het V en L ook niet echt moeilijk gemaakt door de thuisploeg en kreeg zelf de beste kans om de score te openen, maar Joris Bruntink redde uitstekend op een inzet van Ton Kamphorst. CCW speelde veel te voorstelbaar en erger zonder echte bezieling. Toch was het, hoe kan het ook anders clubtopscoorder Mark Wolters die zo’n vijf minuten voor de rust CCW op voorsprong bracht door met een geplaatst schot onder in de hoek de doelman van V en L kansloos te laten, op dat moment misschien wel verdiend maar toch gelukkige voorsprong wat ook de ruststand zou zijn. Direct na de rust nam CCW snel wat meer afstand van V en L, binnen vijf minuten was het eerst Tim Alferink die de 2-0 deed aantekenen en vrijwel direct erna was het Bart Keurhorst die zich door de verdediging frommelde en de 3-0 kon binnen schieten. In tegenstelling tot de eerste helft kwam V en L er in de tweede helft eigenlijk niet meer aan te pas en beperkte zich echt tot tegenhouden om de score niet nog veel verder te laten oplopen, toch was het Bart Keurhorst die met het mooiste doelpunt van de wedstrijd de 4-0 op het bord bracht door een perfect neergelegde bal van Bjorn Hendriks vanaf hoek zestien strak in de verre hoek binnen te schieten. Een paar minuten voor het einde kreeg CCW nog een beste mogelijkheid om de score nog iets verder op te voeren, maar helaas zag Jari Simons z’n strafschop, geven nadat hij zelf werd neergelegd, goed gestopt door de doelman van V en L en bleef het bij een uiteindelijk dik verdiende 4-0 voor CCW. Volgende week de ‘verre’ uitwedstrijd naar Vilsteren en hopelijk kan daar de winnende serie worden doorgezet.