CCW’16 en Klarenbeek delen punten

Wilp- Onder herfstachtige omstandigheden zondagmiddag heeft CCW verzuimt zichzelf een goede dienste te bewijzen, in de slotfase van de wedstrijd moest het toezien hoe Klarenbeek een riante voorsprong van 3-1 toch nog ongedaan wist te maken.

Beide ploegen schotelde het ondanks slechte weer toch goed gevuld sportpark voetballend zeker geen al te beste wedstrijd voor. Aan inzet ontbrak het er echter niet aan, als zag dat er beide kanten soms anders uit, en voetballend deden ze dan weinig voor elkaar onder. Zo’n tien minuten voor rust kwam CCW op voorsprong na een goede aanval over de vleugel, en Bart Keurhorst goed in de verre hoek kon binnenschieten na goed voorbereidend werk van Laurens van de Werf, 1-0. Daar Klarenbeek daar hoegenaamd geen gevaar tegenover kon zetten gingen beide ploegen dan ook met deze ruststand aan de thee.

Na de rust lange tijd hetzelfde beeld als voor de rust, maar kon CCW na ca. 60 min de voorsprong uitbreiden door goed storend werk van Bart Keurhorst op de doelman van Klarenbeek en Ruben de Haan hiervan kon profiteren, 2-0. Lang kon CCW hier niet van genieten want amper twee minuten later ging de bal terecht op de stip nadat een overtreding werd gemaakt te een speler van Klarenbeek en Good-old Roy Zweverink wel raad wist met dit klusje, 2-1. Weer niet lang hierna kwam CCW weer op een marge van twee, weer was het Ruben de Haan die profiteerde van geklungel in de verdediging van Klarenbeek, 3-1. Lang leek de wedstrijd nu de goede kant op te gaan, maar zo’n tien minuten voor tijd was het Luuk Lindhorst die zeer matig ingrijpen van CCW doelman afstrafte en de 3-2 tegen de touwen kon koppen. Amper drie minuten later was het diezelfde Luuk Linthorst die wel erg makkelijk kon wegdraaien bij verdediging van CCW en onberispelijk binnen schoot, 3-3. Hierna kreeg zelfs CCW nog weer een mogelijkheid, maar toch ook blij zijn dat het bij uiteindelijk een puntendeling bleef, 3-3. Natuurlijk waren met name door het score verloop de druiven het meest zuur voor CCW, maar gezien de wedstrijd was een gelijkspel wel terecht voor beide ploegen. Volgende week maandag, 2e paasdag spelt CCW wederom thuis met een inhaalwedstrijd tegen vv Elsweide uit Arnhem op het programma, aanvang ook nu weer 14.00 uur.