CCW’16 onderuit in Klarenbeek

Wilp- Drie weken zonder competitiewedstrijd en de voetballes bij RKHVV heeft CCW niet echt goed gedaan. Onder bij vlagen barre omstandigheden ging er vanmiddag maar weinig goed en ging het dan ook niet geheel ten onrechte onderuit bij sc Klarenbeek. De thuisclub liet ieder geval zien dat er meer gevraagd wordt als mooi verzorgt voetbal en zorgde hiermede ook gelijk dat CCW daar op misschien laatste vijf minuten na niet aan toe kwam.

Voetballend was CCW niet minder als de thuisclub maar er werd hoegenaamd niets afgedwongen, veel slechte keuzes, aannames en te gehaast zijn hielp het zichzelf niet mee. Het gevaar wat zich voordeed kwam uit de talrijke hoekschoppen die het kreeg maar leverde ook niets op. Na een kwartiertje voetbal was het Philip Frederiks die een puntertje op de bal zag belanden, en in de aanval erop ging de bal, overigens volkomen terecht op de stip toen doelman Jochem van Ruth een doelpunt alleen kon voorkomen d.m.v. een overtreding toen hij werd uitgespeeld door de spits van Klarenbeek, Roy Zweverink wist hier wel raad mee, en dat betekende 1-0. Op slag van rust kwam CCW op gelijke hoogte, het was Tim Bakker die goed tegendraads in kopte na een goede voorzet van Laurens van de Werff, 1-1.

Na de rust was het CCW wat opties misschien de overhand had, maar de momenten waarmee Klarenbeek eruit kwam waren veel dreigender als wat CCW voor het doel van Klarenbeek liet zien. Zo kon het dus ook gebeuren dat zo’n kwartier voor tijd Klarenbeek voor achteraf de beslissing kon zorgen, na uitval over de rechtervleugel was het wederom Roy Zweverink die een strakke voorzet op miraculeuze manier die een bal achter zijn standbeen om doelman Jochem van Ruth volkomen kansloos liet, 2-1. Met enkele aanvallende wissels probeerde CCW de opgelopen achterstand ongedaan te maken, kreeg ook wel wat kleine kansjes, maar kon niet voorkomen dat de eerste nederlaag dit seizoen een feit was, en misschien de gelukkigste vanmiddag sc Klarenbeek met de overwinning aan de haal ging.

Volgende week nieuwe kansen, wanneer CCW op bezoek gaat bij Loenermark, maar zal er zeker beter gespeeld moeten worden als vanmiddag om een beter resultaat te behalen.

woensdag 8 november 2023

Deel dit bericht