CCW’16 ook onderuit in Loenen

Wilp- CCCW is zondag in een even ontluisterende als kansloze tweede nederlaag op rij aangelopen tegen Loenermark. Buiten de blessures die er al waren moest het vanmiddag middag ook nog eens doelman Jochem van Ruth en aanvoerder Bart Keurhorst vanwege blessures missen, wat het totaal op vijf toch geblesseerde basisspelers bracht, en dat is voor een clubje als CCW echt veel en veel te veel.

Daarbij komt mijn in ziens ook nog eens dat met de spelers die wel beschikbaar waren de ploeg zich wel heel erg makkelijk op de slachtbank liet leggen, mede gezien het feit dat met name de aanvallende kwaliteiten een absoluut wapen van de thuisploeg is. Al na elf minuten spelen kwam de ploeg op achterstand, bij een aanval over recht werd het verdedigend wel erg simpel uitgespeeld en kwam de spits van Loenermark goed voor z’n tegenstander om uit de voorzet de 1-0 binnen te tikken. Vanaf de aftrap kreeg CCW wel een mogelijkheid maar Freek Velhorst was iets te gehaast met z’n inzet. In de omschakeling die hierop volgde viel gelijk al de 2-0 doordat op links wel heel veel ruimte lag, de linksbuiten goed naar binnen sneed, en uit kon halen waarbij onze doelman er niet echt gelukkig uitzag. Ondanks dat CCW hierna bij vlagen wel aardig voetbalde speelde het toch al een kansloze wedstrijd. Op slag van rust zat het dan ook nog eens niet mee toen een vrije trap van Tijn de Haan op buitenkant paal belande en het zodoende met een 2-0 achterstand de rust in ging. CCW leek met alle goede bedoelingen aan het tweede bedrijf te beginnen, vanaf de aftrap een uitstekende aanval via Laurens van de Werff over rechts en uit diens voorzet kwam Daniel Vroklage een teenlengte te kort om de aansluitingstreffer op het bord te zetten. Wat enkele minuten later CCW niet lukte, lukte wederom Loenermark wel en werd een voorzet bij de tweede paal binnengelopen, 3-0. Enkele minuten later al de 4-0 toen onze doelman weer niet gelukkig uitzag bij een vrije trap vanaf de zijkant die laag over de grond werd binnenschoten. In de absolute slot minuut werd CCW op een nog grotere nederlaag getrakteerd toen het vakkundig nog een keer werd uit gecounterd, en hiermede de 5-0 vast kwam te staan.

Hopelijk gaan er snel weer wat blessure gevallen terugkomen, anders kon er wel eens een bijzonder vervelende periode voor de ploeg aanbreken. Volgende week wacht in een thuiswedstrijd Elsweide uit Arnhem, en zullen er absoluut punten gepakt moeten worden om niet nu al in de problemen te komen.

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht