CCW’16 speelt gelijk bij Broekland

Wilp- Het is CCW niet gelukt afstand te nemen van de onderste regionen doordat het bij Broekland eindigde zoals het begon 0-0 en gezien de kansen verhouding in de wedstrijd kwam het daar nog goed mee weg. Om al zeker vijf basisspelers te moeten missen door blessures kwam daar vandaag ook nog eens bij dat doelman Jochem van Ruth wegens ziekte verstek moest laten gaan, hierdoor stond de doelman van het 2e zaterdag team Bjorn ten Broeke vandaag onder de lat, een brok ervaring en dat kwam vanmiddag goed van pas.

Voetballens gezien was het pover wat beide ploegen vandaag lieten zien, bij CCW lukte m.n. de eerste helft maar weinig, waarbij het ook sterkt aan het licht kwam dat enkele vaste krachten toch enorm worstelen met hun vorm, en als CCW al eens in de buurt van het vijandige doel kwam had het ook de arbitrage niet echt mee, want het dacht op 0-1 te komen maar werd Bart Keurhorst bijzonder discutabel teruggefloten vanwege buiten spel. De grootste kansen waren echter voor de thuisploeg, maar die wisten toch ook enkele zeer niet te benutten.

Na de rust een toch wat beter voor de dag komend CCW, met wat omzettingen van Bart Vos kreeg het beduidend meer grip op wedstrijd, kreeg ook wat kleine kansjes, maar wist het ook geen raad mee, al werd Bart Keurhorst nogmaals volledig ten onrechte nogmaals terug gefloten voor buitenspel toen hij in duidelijke scorings positie op de weg was. De grootste kans kreeg echter de thuisploeg vlak voor tijd, maar met een sublieme redding wist Bjorn ten Broeke erger te voorkomen, en bleef het dus bij 0-0.

Als de weergoden het toelaten volgende week de laatste wedstrijd voor een ultra korte winterstop tegen Voorst, en daarna maar hopen dat er toch een aantal van geblesseerde spelers terug komen, anders kon het weleens een hele lastige tweede seizoenshelft worden voor CCW, en dat zou eeuwig zonde zijn na een glorieus verlopen vorig seizoen en toch ook wel goede start van huidige seizoen.