Clubkampioenschap afdeling Biljart

Klarenbeek- Op vrijdagavond 6 september werd het clubkampioenschap van de afdeling Biljart gespeeld.Tevens was dit de opening van het nieuwe biljartseizoen 2019-2020. Bij de biljartafdeling van S.C. Klarenbeek wordt op vier verschillende avonden in competitieverband gebiljart. Van iedere avond is er aan het einde van het seizoen een avondwinnaar. Deze vier spelers mogen dan meedoen voor het clubkampioenschap.

Dit keer waren het respectievelijk van de maandag Erik Hutten (62 car.), dinsdag Tonnie Wansink (33 car.), woensdag Tonnie Bouwmeester (31 car.) en donderdag Gerard KleinKalvenhaar (26 car.).

De spelers speelden allemaal een keer tegen elkaar, dus ieder drie partijen.

Aan het eind van de avond was duidelijk dat Gerard het sterkst uit de strijd kwam: hij won alle drie partijen en werd hiermee overtuigend clubkampioen.

Tonnie Wansink won er twee van de drie en werd hiermee tweede, Erik won één keer en werd derde en Tonnie Bouwmeester werd vierde.

Naast het competitieverband op de avonden, wordt er ook nog een recreantencompetitie gespeeld:

KNBB District Stedendriehoek, dagbiljarten. Aan deze competitie doen dit seizoen inmiddels vier teams van S.C. Klarenbeek mee.

Mocht u ook zin hebben om eens te biljarten informeer dan gerust een keer bij de afdeling Biljart.

woensdag 11 september

Deel dit bericht