Clubkampioenschap van de afd. gymnastiek SC Klarenbeek

Klarenbeek- Maandag 27 mei vond de onderlinge wedstrijd plaats van de afdeling gymnastiek. De kinderen hadden er allemaal weer zin in. Sommige hadden ook last van “gezonde” spanning en wisten even niet meer precies de oefening. Gelukkig stonden de hulpjes aan de kant om af en toe wat voor te zeggen. Boven op de tribune mochten familie en bekenden kijken naar de kinderen. De 1e wedstrijd was voor niveau 1 en 3. De 2e wedstrijd was bestemd voor niveau 2.

Op ieder niveau waren prijzen te winnen en degene met de hoogste totaalscore kreeg natuurlijk de felbegeerde wisselbeker. Die ging dit jaar naar Jippe Buchner. Voldaan gingen alle kinderen weer huiswaarts met hun presentje van de juffen en natuurlijk hun diploma en voor de winnaars nog een medaille erbij. Dit moest natuurlijk de volgende dag wel mee naar school.

In sommige groepjes zaten drie of vier kinderen, vandaar dat er besloten is om niet een 1, 2 en 3 een medaille te geven. Anders zou dat niet eerlijk zijn voor de rest van de kinderen.

De prijzen per niveau zijn: Niveau 1: 1e prijs: Jurre Elskamp Niveau 2 (6 tot 8 jaar) : 1e prijs: Wictoria Grzeskowiak, 2e prijs: Isa Berenschot, 3e prijs: Marinthe Rutenfrans. Niveau 2 (9 en 10 jaar): 1e prijs: Liz Mensink, 2e prijs: Noor Borgonjen. Niveau 3 (9 en 10 jaar): 1e prijs: Jippe Buchner, 2e prijs: Fien Harmelink, Niveau 3 (11 +): 1e prijs: Merle van Veldhuizen, 2e prijs: Lisanne Rutenfrans.

De organisatie wil iedereen bedanken die heeft meegeholpen op welke manier dan ook. Speciale dank voor de beide jury-dames. De docenten Sandra en Linda en beide hulpjes Esmee en Lisette. Ook de fotograaf Tonnie willen we bedanken voor de mooie foto’s. Deze staan op de website.

Als je graag een keer mee wil sporten bij de afdeling gymnastiek of dans kijk dan voor meer informatie op www.scklarenbeek.nl

Maandag 17 juni is er een speciale vriendjes- en vriendinnetjes les. Kom je ook mee doen?

Woensdag 19 juni geeft de afdeling dans ter afsluiting van het seizoen een mini showtje. Kom je kijken?

Met ingang van het nieuwe seizoen is de club we op zoek naar een penningmeester, bardienstcoördinator en gymdocent voor om de week. Kijk voor meer informatie op de site of mail naar gymnastiek@scklarenbeek.nl.

woensdag 5 juni

Deel dit bericht