D1 Kampioen

VOORST- Zaterdagmiddag werd het dorp opgeschrikt door loeiende brandweersirenes. Gelukkig was er geen sprake van brand of een ongeval, maar werd de jeugd van de D1 van VV Voorst rondgereden in twee brandweerwagens voor een triomftocht.

De jongens én meiden waren in de gehele competitie nog ongeslagen en lagen al zoveel punten voor op nummer twee, dat met nog twee wedstrijden te spelen al de kampioenswedstrijd gespeeld kon worden. Vol spanning en aangemoedigd door het vele publiek begonnen ze zaterdagochtend aan de wedstrijd tegen WSV uit Apeldoorn.

De eerste twintig minuten speelden de zenuwen het team parten en kon de grip op de wedstrijd nog niet gekregen worden. Na twintig minuten viel het eerste doelpunt en al snel hierna werd het 2-0, beide goals werden gemaakt door Jens van der Pool. Na de rust Kon Jilles Maas uit een snel genomen hoekschop 3-0 scoren. Het kampioenschap kon D1 niet meer ontglippen. Na het fluitsignaal kwam de ontlading: champagne en partypoppers spoten over het veld. De spelers en trainers werden vervolgens door de vereniging beloond met een medaille, patat en een mooie speech van Gerrit Brummelman. Tot slot klonken er sirenes op de parkeerplaats en een glimlach van oor tot oor verscheen op de gezichten van de voetballers, toen ze verrast werden door brandweermannen Dennis en Patrick met een rondrit door Voorst.

Jongens en meiden gefeliciteerd met deze prestatie en het feit dat er in de hele competitie slechts drie tegendoelpunten gemaakt werden, geeft wel aan dat er van A tot Z een geweldig en compleet team stond. Hulde!