Dikke Mik rally

NIJBROEK- Zaterdag 20 augustus a.s. organiseert Dikke Mik Nijbroek als onderdeel van het jaarlijkse dorpsfeest een rally. Er worden 2 routes in 2 klassen, een toer- en een sportklasse uitgezet. Deelname is met 2 personen per equipe; een bestuurder en een navigator. De rally begint om 09.30 uur met de ochtendroute. Na de lunch, op locatie, volgt de middaglus. Aan het einde van de middag is er de prijsuitreiking. Alle informatie en de mogelijkheid tot deelname vindt u op de website www.dikkemiknijbroek.nl.

Ook als u niet deel neemt aan de rally is er het hele weekend wat te beleven op het feestterrein. Donderdagavond treedt er een shantykoor op en kunt u meedoen aan de Swingo Bingo. Vrijdagmiddag wordt gestart met een kinderdisco en ’s avonds is er een themafeest in de tent onder de noemer ‘Tirol’. Trekt u ook uw mooiste lederhosen of dirndl aan? Zaterdagochtend kunt u om 09.30 uur aanschuiven bij het traditionele Engelse Dikke Mik ontbijt. Aanmelden kan via het bestuur (06-50986062) t/m woensdag 17 augustus. Daarna start de rally en is er een goochelshow met Magic Stefan. Later op de dag kunnen de kinderen zich laten schminken en een tochtje maken in een huifkar. Ook kan men een gokje wagen aan de schutterij. ’S Avonds landen de parachutisten van Skydive Teuge.

Als afsluiter van het dorpsfeest kunt u ’s avonds (na)genieten van ‘Bandje voor de sfeer’ in de feesttent. Het hele programma is te vinden op bovengenoemde website en/of facebookpagina. Het feestterrein is gratis toegankelijk.

woensdag 3 augustus 2022

Deel dit bericht