Eagles jeugd in actie

Deventer- Vrijdagavond trapte de Onder-16 het voetbalweekend af tegen de leeftijdsgenoten uit de lichtstad. In de strijd op eigen terrein werd er niet gescoord en werden de punten gedeeld met PSV. Dit resultaat betekent dat de Onder-16, spelend op het hoogste niveau, nu vier punten uit twee wedstrijden heeft weten te behalen. Zaterdagochtend was het als eerst de beurt aan de jongste Eagles jeugd, die FC Emmen Onder-13 ontving. Het elftal van Bram Meuwissen boekten een overtuigende overwinning met 3-1, waarmee de eerst competitiepunten een feit zijn.

Terwijl de Onder-16 vrijdag thuis de strijd aanging met PSV, reisde de Onder-15 zaterdag af naar Eindhoven. Helaas keerde zij met lege handen terug naar Deventer na een spannende wedstrijd die eindigde in een 3-2 nederlaag. Voor de Onder-21 stond de wedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Ondanks twee doelpunten van Pim Saathof en Gijs Steinfelder, deden twee penalty’s de Onder-21 de das om. Het werd een 3-2 nederlaag tegen de Rotterdammers.

Afsluitend was het de beurt aan de Onder-18, die bezoek kreeg uit Breda. De mannen van Jeroen Spies wisten een thuisoverwinning veilig te stellen met een score van 3-1 tegen NAC Breda Onder-18. Net als de Onder-13 heeft ook de Onder-18 dit weekend zijn eerste punten gepakt in de voorjaarscompetitie.

woensdag 31 januari 2024

Deel dit bericht