Eckhuys Makelaars Voorwaarts Beach Handball toernooi

Twello- Vrijdag 26 mei start om 18.00 uur weer het Beach handbal kwalificatie toernooi voor de plaatsing van het Nederlands kampioenschap aan de Laene. Zeven jaar geleden heeft Voorwaarts voor het eerst dit toernooi opgezet als vervanging van het plaatsingstoernooi van NHV Oost.

Op vrijdagavond speelt de D jeugd, zaterdag 27 mei de C en later in de middag de B jeugd en zondag 28 mei zullen de A jeugd en afsluitend de dames teams tegen elkaar in het zand strijden voor de punten. Ook dit jaar is er weer een sterk deelnemersveld in de diverse poules. Vanuit de kop van Noord Holland komen de speelsters van ere divisie VZV, van 1e divisie ZAP en DSS alsmede specifieke beach verenigingen als Hiekka Hauskaa (met speelsters van Nederlands team onder 18) en OHC met speelsters van dames Oranje team. Regionale topteams komen o.a. van ere divisie Borhave.

Voor het eerst hebben we ons toernooi gekoppeld aan een enthousiaste sponsor. Eckhuys Makelaars gaat ons extra ondersteunen om het toernooi nog meer uitstraling te geven. De 3 velden worden weer aangekleed en voorzien van tenten.
De vrijwilligers van de werkploeg van Voorwaarts hebben een prachtige ballenvanger gemaakt zodat we extra punten krijgen en DJ Roy zorgt voor passende deunen tussen de wedstrijden door.
Kom gezellig kijken op de velden aan de Kerklaan. Vrijdagavond de D jeugd, Zaterdag eerst C en B jeugd maar tegelijk ook het mooie pupillen voetbal toernooi.
Zondag trappen we om 10.00 uur af met de A jeugd en aansluitend de dames teams met op het kunstgras het veelgeprezen KUBB toernooi door de OC. Wil je hier aan meedoen, even reageren op de aankondiging op de site van Voorwaarts.

woensdag 24 mei 2017

Deel dit bericht