Eerste Algemene Ledenvergadering SV CCW’16

WILP- Afgelopen vrijdag 23 september heeft de fusieclub SV CCW’16 haar eerste algemene ledenvergadering gehouden. De ereleden,de leden van verdiensten en overige leden werden hartelijk welkom geheten door de aftredende voorzitter Albert van Brink. Zoals ieder jaar stonden de leden stil bij de inmiddels overleden clubleden.

Het Hoofdbestuur heeft te maken met een aantal aftredende en niet herkiesbare leden. Gelukkig heeft de club een aantal kandidaten die dan ook aangenomen worden door de vergadering. Gelukkig is er bij de andere besturen nog voldoende animo om de aftredende leden op te vangen. De scheidende bestuursleden werden toegesproken door Alexander Voskuijlen. Namens alle leden bedankt hij ze voor jarenlange inzet.

Voskuijlen gaf aan dat als er een bingokaart zou bestaan met alle vrijwilligersfuncties binnen de club, Albert van Brink deze zeker vol zou hebben. Hij is de afgelopen jaren zeer actief geweest in diverse functies van de club. In zijn laatste functie was hij zeker een van de drijfveren voor wat betreft de fusie tussen de clubs SV Wilp en SV Cupa. Bij de heer Wassink memoreerde hij dat buiten het voetballen, je lichtelijk in paniek kan raken als je als ledenadministrateur met ingaan van een fusie alle bestanden van je leden kwijt raakt. Hans Hugo Bakker heeft zich jarenlang bekommerd om alle materialen. Mevrouw José Post verzorgde op uitstekende wijze het secretariaat binnen de vereniging. Het viertal kreeg een bos bloemen en een fles wijn.

woensdag 28 september 2016

Deel dit bericht