Eerste seizoensopening Activia succesvol

TWELLO- Afgelopen zaterdag 30 september werd bij v.v. Activia op complex “De Schoapenweide” voor het eerst een seizoensopening georganiseerd. Naast dat alle team- en spelersfoto’s werden gemaakt, was een belangrijk onderdeel van deze dag een lopathon, waarbij de leden zich in de afgelopen weken konden laten sponsoren door familie, kennissen, buren en of vrienden. Er werd gelopen in 3 categorieën; gestart werd de met de jongste jeugd, daarna was het de beurt aan de junioren om te eindigen met de senioren.

De opdracht was om zoveel mogelijk rondjes om het hoofdveld te lopen binnen een bepaalde tijd, om daarmee een zo’n groot mogelijk bedrag op te halen. Onder luid applaus van alle aanwezigen op de tribune werden de deelnemers toegejuicht. Als afsluiting werd iedereen nog verrast met een vaantje als aandenken. De opbrengst zal ten goede komen aan jeugdactiviteiten en trainingsmateriaal. Daarnaast waren er diverse andere activi(a)teiten zoals een opblaasbaar voetbalveld, een gatendoel, containerduel, kratschieten en een springkussen en de allerkleinsten konden zich laten schminken.

Een activiteit die volgens de leden en organisatie zeer geslaagd was en zeker in de komende jaren een vervolg zal krijgen.

woensdag 4 oktober

Deel dit bericht