Eindelijk weer alle onderdelen trainen

Bussloo- Triathlon atleten misten de afgelopen tijd trainingen. Rene Visser maakte zaterdag 4 juli de eerste training voor de Deventer triathlonvereniging TRIAMI op Bussloo bij strandhuys “de Enk” mogelijk. Met veel enthousiasme werd er gezwommen, gefietst en hard gelopen.

Rene Visser is al jaren lid van TRIAMI. Onlangs voldeed hij in zijn eentje drie marathons om zichzelf weer uit te dagen, grenzen op te zoeken en te overschrijden. Wat leidde tot support naar andere leden. Achtentwintig leden twijfelden niet en besloten aan de halve of een kwart marathon training, georganiseerd door Rene, deel te nemen.

Deelnemer Bert: “Eindelijk weer een tussentijdse meting. Het gevoel weer terugkrijgen. Geweldig om alle onderdelen weer achter elkaar te kunnen uitoefenen.”

Bij de kwart marathon wordt er 1 km gezwommen, 40 km gefietst en 10 km hard gelopen. De halve marathon vergt grotere inspanning: 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Het water van het voor de leden vertrouwde meer van Bussloo, op de woensdagavond wordt er getraind, bleek een prettige temperatuur te hebben. De eerste uitdaging is aangegaan, de eerste tijden van 2020 werden door 28 van de ruim 70 leden tellende verenigingen neergezet. Bij de volgende training kunnen deze tijden mogelijk weer overschreden worden.

woensdag 8 juli

Deel dit bericht