Einduitvoering Voorwaarts Gymnastiek spetterende afsluiter van het seizoen

Twello- Zaterdag 30 juni 2018 sloot de afdeling Gymnastiek van sv Voorwaarts het seizoen af met de jaarlijkse einduitvoering, voor en door alle jeugdleden. Dit jaar met het thema ‘Voorwaarts op reis’. Sporthal Jachtlust werd voor deze jaarlijkse traditie geheel in stijl omgetoverd, van bagagebanden tot aan beveiligers bij de douane, van een heus vliegtuig tot aan stewardessen en piloten en van bestemmingen van Engeland tot aan Curaçao.

Het programma werd geopend door de voorzitter van de afdeling Gymnastiek, Marike Smit inclusief een openingsdans van de leiding. De presentatie was in handen van Ralph Tip en Lizet Klunder. Zij namen alle ouders, opa’s en oma’s , ooms en tantes mee op reis naar de verschillende vakantiebestemmingen over de hele wereld. Zo namen de jongste jeugdleden ze mee naar het koude IJsland waar ze lieten zien wat ze afgelopen seizoen allemaal hadden geleerd.

De verschillende dansgroepen lieten hun mooiste dansen zien, van ballet tot streetdance en de turngroepen lieten hun beste kunsten zien en dat allemaal gehuld in kleding passend bij het land. Met een verloting van mooie prijzen, en een dankwoord aan sponsoren, de organisatie, de enthousiaste inzet van leiding en jeugdleden en niet te vergeten de hulpouders werd de avond en het seizoen 2017-2018 spetterend afgesloten.

woensdag 4 juli

Deel dit bericht