Eurobottle Voorwaarts vs Fiqas Aalsmeer

Twello- Afgelopen weekend stond de eerste thuiswedstijd op het programma. De jachtlust was weer gevuld met veel supporters en ook de Welp van de week zat bij ons op de bank.

De wedstrijd werd geopend met een score van onze kant en vanaf dat moment hebben we niet meer achter gestaan. De cirkel werd vandaag goed gevonden, waardoor wij op een 4-2 voorsprong kwamen. Mede dankzij goed keeperswerk konden we veel breaks lopen en kwamen we 7-4 voor te staan. De linkeropbouw speelster van Fiqas Aalsmeer zorgde met name voor de scores van onze tegenstander. In de time-out werd kort besproken hoe we dit op gingen lossen. De dekking stond met name eind eerste helft goed waardoor we ballen konden onderscheppen en de score op 16-9 kwam. Met een ruststand van 19-11 gingen we de kleedkamer in.

Begin tweede helft begonnen we in ondertal en lieten we wat steekjes vallen in de dekking. De score ging van 19-11 naar 20-15. Gelukkig konden we ons na 6 minuten herpakken en kwamen we weer aan scoren toe. In de tweede helft werd er veel gescoord vanuit de rechterhoek en kwamen we 28-18 voor te staan. Met nog 5 seconde op de klok werd de wedstrijd afgesloten met een mooie vlieger. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 34-24. De eerste punten werden in de kantine gevierd met de supporters en een heerlijke teamschotel.

We bedanken de balsponsor van deze wedstrijd: de Koepel. En we hopen jullie volgende week allemaal weer te zien bij de wedstrijd tegen Hercules om 19.00 uur! Hiervoor zijn nog plekken vrij in de bus, dus wil graag mee geeft je dan snel op via scvwhandbal@gmail.com