FC Twente supportersbus: reis elke thuiswedstrijd naar Enschede

Regio- In de wereld van het voetbal draait het niet alleen om de wedstrijden zelf, maar ook om de ervaring eromheen. Voor FC Twente fans is de thuiswedstrijd meer dan alleen negentig minuten op het veld; het is een kans om deel uit te maken van iets groters en om je passie te delen met medesupporters. Een onmisbaar element van deze voetbalcultuur is de FC Twente supportersbus. Elke thuiswedstrijd rijdt de touringcar via Apeldoorn, Teuge, Twello en Deventer naar de Grolsch Veste in Enschede.

Meer dan een transportmiddel naar de Grolsch Veste
Voor elke thuiswedstrijd verzamelen enthousiaste supporters zich in de touringcar, geklee
d in clubkleuren. De busrit overstijgt de fysieke afstand, versterkt vriendschappen en schept blijvende herinneringen. De sfeer van de wedstrijd begint al in de bus. Mede door de hapjes en drankjes die - voor een goede prijs - in de bus verkrijgbaar zijn.

Supportersvereniging FUN verzorgt de reis
FUN regelt elke thuiswedstrijd met veel plezier de busrit voor FC Twente fans uit de gemeente Voorst en daarbuiten. Je kunt een jaarkaart kopen om elke thuiswedstrijd mee te gaan. Je kunt ook kiezen om af en toe mee te gaan en per rit een kaartje te kopen. Zo kun je ook gemakkelijk proberen of het wat voor jou is. Het enige dat jij nodig hebt, is een geldig entreebewijs of seizoenskaart van FC Twente. Wil je meer informatie of een plek in de bus reserveren? Stuur een e-mail naar voorzitter@fctwente.fun.

woensdag 23 augustus 2023

Deel dit bericht