FEESTMIDDAG BIJ SC KLARENBEEK MET ZANGER PARTY HARRY EN DIVERSE GASTARTIESTEN!!

KLARENBEEK- Zondag 24 november wordt het wederom een feestelijke middag bij SC Klarenbeek. De eerste elftallen van SC Klarenbeek en VV Beekbergen treffen elkaar in de 4de klasse F, maar dat is niet het enige. De middag wordt om 12:30 uur afgetrapt door de pupillen van beide verenigingen mid-dels een voorwedstrijd van SC Klarenbeek O9 – VV Beekbergen O9. Na deze voorwedstrijd zal om 14:00 uur het volgende hoogtepunt plaatsvinden op sportpark de Pauw als de eerste elftallen van beide verenigingen het opnemen tegen elkaar. Na deze clash zal de middag feestelijk wordt afge-sloten door zanger Party Harry en enkele feestelijke verrassingen.

SC Klarenbeek is dit seizoen onder de trainer Danny van Engeland wisselvallig uit de startblokken gekomen. Met 8 punten uit 6 wedstrijden staan de blauwhemden op een matige negende plaats. Na de ruime overwinning op Apeldoornse Boys volgden er twee uitnederlagen bij respectievelijk Twello SV en Loenermark. Vervolgens werd er uit gewonnen bij Deventer SP en tweemaal gelijk-gespeeld tegen Victoria Boys en Groen Wit ‘62

VV Beekbergen heeft zijn grootse vorm ook nog niet te pakken. Zij staan met 9 punten uit 7 wed-strijden op een 7de plaats. De punten hebben zij behaald door te winnen van Victoria Boys en Or-derbos en gelijk te spelen tegen ZVV ’56, Apeldoornse Boys en Deventer SP. Vorig seizoen eindig-de de clash tussen beide dorpsclubs in Klarenbeek met een 1-2 overwinning voor VV Beekbergen. In Beekbergen was SC Klarenbeek met 1-2 te sterk voor de thuisploeg.

Om er dit jaar wederom een feest van te maken heeft de zondagmiddagcommissie besloten om wederom groots uit te pakken. Niemand minder dan Party Harry, bekend in de weide omgeving zal zijn muzikale talenten ten gehore brengen in De Brug. Daarnaast hebben we nog een aantal ge-weldige artiesten bereidt gevonden om een optreden te verzorgen in Klarenbeek die we jullie ze-ker niet willen onthouden. Als laatste mag het Rad van avontuur met grootste prijzen natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 17:00 worden er onder andere twee ballonvaarten, een vleespakket, een pluspakket en meerdere kannetjes verloot.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij beide teams een geweldige support ver-dienen. Wij nodigen u daarom van harte uit om de wedstrijd(en) te komen bezoeken en daarna onder het genot van een drankje na te praten over de wedstrijd en het feestje mee te vieren..

woensdag 20 november

Deel dit bericht