Fit &Fun Voorwaarts – Fortissimo

Twello- Na een maand voorbereiding begon de competitie en wel tegen Fortissimo. Wij kennen Fortissimo natuurlijk van vorig seizoen, één verloren en één gewonnen. Dus we moesten aan de bak om de punten in Twello te houden. Ondanks het klompenfeest had het publiek toch de tijd genomen om ons aan te moedigen. Om half 8 stonden de meiden van Fit &Fun Voorwaarts klaar om de wedstrijd te beginnen en dit allemaal in een heel nieuw tenue. Na het fluitsignaal wist Sharin al snel een paar keer het net te vinden.

Helaas was de verdedig nog niet helemaal scherp en kon Fortissimo ook scoren. Na 10 min spelen stand 7-7. Er moest een tandje bij anders zou het een hele lastige wedstrijd worden. Een paar snelle tegen aanvallen en we hadden een gaatje van 3 doelpunten. Ook stopte Brigitte nog een penal. Ruststand 13-11. In de kleedkamer werd de tactiek besproken voor de tweede helft. De tegenstanders waren moe, dus op tempo spelen was de opdracht. Helaas hadden we in de tweede helft wat pech. Veel schoten belandde op de paal of lat. Terugkomende ballen van onze keeper belandde precies in de handen van onze tegenstanders. Daardoor kwam Fortissimo weer bij. Halverwege de tweede helft stond het 16-16. We bleven werken in de verdediging en liepen een paar mooie snelle tegenaanvallen. Fortissimo moest vaker aan de handrem trekken waardoor wij penals mee kregen. Melissa wist deze penals goed te benutten en zo werd de wedstrijd afgefloten met een stand van 23-20. Supporters bedankt!! De eerste overwinning van het seizoen werd natuurlijk gevierd met een drankje op het klompenfeest.

De volgende wedstrijd spelen wij in Den Haag tegen Hercules om 19:00 uur. De happy bus zal weer voor ons rijden en er is nog plek in de bus voor de supporters.