Fun Voorwaarts-Green park Aalsmeer 34 – 20

Twello- Zaterdagavond was Greenpark Aalsmeer de tegenstander van Fit & Fun Voorwaarts. Ondanks dat het carnaval was, waren de supporters toch naar de sporthal gekomen voor een leuke pot handbal. De dames hadden nog een appeltje te schillen met Aalsmeer. De uitwedstrijd werd namelijk verloren met 29-25.

Tijdens de eerste paar minuten was het duidelijk dat wij last hadden van spanning. Het spel was stroef. De verdediging was op orde maar de aanval liep niet. De wedstrijd ging dan ook gelijk op. De afronding was niet scherp waardoor er meerdere ballen naast het doel belandde of bij de keeper in de handen. Patricia wist te scoren vanuit de hoek en Melissa was weer trefzeker met een penalty en bracht de stand weer gelijk. De stand na 30 minuten spelen was 10-9. In de kleedkamer werd er afgesproken dat we meer op tempo moesten gaan spelen. Na het fluitsignaal voor de tweede helft, ging de turbo aan. De dekking stond goed en de omschakeling naar de aanval was snel, heel snel. We liepen letterlijk langs en over Aalsmeer heen. Ellen, Patricia, Alineke konden elke keer op de break scoren. Na 8 minuten spelen was de stand 19-10. Laura wist met haar passeeracties te scoren en ook Quinty schoot vanuit de hoek mooi raak. Ook de A meiden, Keyara, Jill en Alijn hebben weer speelminuten gemaakt. Iedereen wist deze wedstrijd te scoren en dat bracht te eindstand op 34-20. Volgende week spelen wij tegen Westsite om 19:30 uur in Amsterdam. Bij gelijk spel of winst is de promotie een feit. Wij hebben dus alle support nodig.