G-team Sv Twello-Go Ahead Eagles

TWELLO- Dinsdagavond 20 september was het weer zover. Een selecte groep spelers van Go Ahead Eagles reisde af naar Twello om het daar op te nemen tegen het G-team van SV Twello. Voorafgaande aan de wedstrijd gingen beide teams met elkaar op de foto, om daarna het publiek te vermaken met een prachtige en spannende wedstrijd. Al snel in de eerste helft kwam het G-team van SV Twello op een 2-0 voorsprong door enkele snelle acties van de voorhoede. Na de 2-0 leek Go Ahead wakker geschud en volgden al snel twee tegengoals. Met een 4-4 stand werd de rust ingegaan. In de tweede helft kwam het G-team wederom op een voorsprong en wist dit de gehele tweede helft vol te houden. Links en rechts deelde de scheidsrechter nog een kaart uit, maar dit kon de pret niet drukken. Randy Wolters koos halverwege eieren voor zijn geld en sloot zich aan bij het G-team waarmee de druk op GAE nog groter werd. Uiteindelijk werd het 9-7 voor het G-team en werd de wedstrijd afgesloten met penalty’s. Al met al een bijzonder leuke avond voor beide teams en het publiek, met dank aan de spelers van Go Ahead Eagles en complimenten voor het G-team van SV Twello!