Geen hoogstaand spel Voorst - Terwolde.

Voorst- Zondag afgereisd voor de uitwedstrijd naar en tegen vv Voorst nadat onze thuis wedstrijd van vorige week tegen Wesepe niet door kon gaan wegens langdurige regenval. Je kent het misschien wel, dat gevoel dat je door de jaren heen hebt ontwikkeld en diep in je hart een stem zegt dat het vandaag weleens niet helemaal goed zou kunnen gaan en inderdaad vandaag was het zo’n dag van kleine signalen, een trainer die de jongens het belang van de wedstrijd probeert uit te leggen en wat dan niet helemaal doordringt in de koppies van de jongens, een net iets te makkelijke warming-up en een verre van alerte start van de wedstrijd.

Toch had Terwolde direct in het begin al wel een dikke kans maar die werd helaas niet benut. Na 10 minuten stonden we dan ook al met 1-0 achter na een poging van onze achterhoede om de bal vanuit de rug weg te werken wat mislukte en hierdoor Voorst makkelijk kon scoren. Al snel daarna, in de 16e minuut, viel ook al de 2-0 via een aanval van Voorst over rechts waarbij het uiteindelijke schot zomaar in de verste hoek ging. Dan loop je dus al behoorlijk achter de feiten aan, helaas. Halverwege de eerste helft werd onze spits in de zestien onderuit gelopen wat resulteerde in een terechte penalty voor SV Terwolde. Deze werd door Max van Gerrevink droog ingeschoten waardoor de stand op 2-1 werd gezet. Samenvattend was Voorst in de eerste, pak hem beet 25 min. wat sterker en Terwolde in de overige minuten van de eerste helft. Na de rust gingen beide ploegen verder waar ze waren gebleven namelijk met niet erg hoogstaand voetbal maar er werd in ieder geval wel hard gewerkt door beide ploegen. Helaas voor Terwolde viel ergens in de 77e minuut de derde tegen goal na een snelle omschakeling van Voorst. Terugkijkend denk ik dat de ploeg die het meest alert was de wedstrijd heeft gewonnen alhoewel je ook nog zou kunnen zeggen, gezien het totale verloop van de wedstrijd dat een gelijk spel wellicht ook wel op zijn plaats zou zijn geweest. Volgende week wordt er niet gespeeld en daarna volgt op 24 oktober de thuiswedstrijd tegen SV CCW’16, een tegenstander die aan Terwolde gewaagd is.