Geen winst voor handbalsters Voorwaarts

Twello- Sinds een aantal maanden werd er weer een wedstrijd op zondag gespeeld. Dat zijn normaal gesproken nooit de sterkste wedstrijden voor Voorwaarts. Ondanks dat ging men vol goede moed aan de start.

In het begin kon Voorwaarts nog goed mee komen met Duiven. Wanneer zij scoorden deden wij dat ook. Onder andere Nikki wist 2 keer het net te raken. Na 10 minuten stond het 6-5. Het tempo lag erg hoog en Voorwaarts moest een aantal keer wisselen. Hierdoor moesten wij even opnieuw organiseren en mede daardoor kon Duiven vier keer op rij scoren. Hierna wist Voorwaarts wel weer mee te komen met Duiven. Er werd goede druk uitgeoefend en konden er een aantal keer mooi doorheen komen, en zo kon o.a. Lieke een mooi doelpunt maken. Het gat werd voor rust nog iets groter. De stand bij de rust was 17-11.

De tweede helft werd sterk begonnen, Romy en Nikki wisten een paar keer mooi van afstand te schieten en te scoren. Zo was na na zeven minuten in de tweede helft het gat gehalveerd. Deze goede flow wist Voorwaarts nog iets langer door te zetten. Duiven pakte namelijk twee keer in korte tijd een 2-minuten tijdstraf. Daardoor stonden wij een tijdje in overtal, normaal niet iets waar wij erg sterk in zijn, maar deze keer wel. Het gat werd namelijk nog kleiner door doelpunten van Lieke en Lisa. Na een kwartier in de tweede helft was de stand 21-20 in het voordeel van Duiven. Helaas wist Duiven zich te herpakken en scoorden zij vijf keer op rij. Romy wist er nog een keer mooi doorheen te komen, maar vervolgens lukte dat Duiven ook weer drie keer. De stand werd daarmee 29-21 met nog ruim zes minuten te gaan. Voorwaarts kon dit gat nog wel iets dichten, door een paar mooie doelpunten van Chantal vanaf de cirkel. Maar helaas niet genoeg om dit weekend punten te pakken. De eindstand was 33-26. Er kan worden terug gekeken op een mooie wedstrijd met goed samenspel, natuurlijk blijven er verbeterpunten, maar die zullen er altijd zijn. Op naar volgende week, dan thuis tegen Lettele. Doelpunten: Chantal 5x, Lara 1x, Lieke 3x, Lisa 2x, Nikki 7x, Romy 8x.