Geen winst voor voorwaarts handbalsters

Twello- Voorwaarts moest zondag aan de bak tegen Hacol/Combinatie Dames 1. Hacol/Combinatie begon de wedstrijd erg sterk. Ze speelden een heel snel spel en Voorwaarts had echt nog even tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Zo stond Voorwaarts na 5 minuten al met 5-0 achter.

Hacol kreeg 2 minuten waardoor Voorwaarts in overtal kwam. Toen kon Nikki het eerste doelpunt maken. Hacol/Combinatie wist nog 4 keer te scoren en de stand op 9-1 te zetten. Daarna ging de knop om, er werd wat gewisseld en Lieke en Lara kwamen het veld in. Beiden wisten te scoren waardoor het verschil weer iets kleiner werd. Vervolgens wist Nikki ook nog 3 keer te scoren waardoor de stand op 13-8 kwam. De rest van de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Voorwaarts wist nog een aantal keer te scoren maar Hacol/Combinatie ook. De ruststand 20-13.

Voorwaarts kwam erg sterk de kleedkamer uit. Ondanks de nog twee minuten tijdstraf wist Esmee mooi vanaf de hoek te scoren. Niet veel later kwam keepster Maaike het veld in om een handje te helpen. Dit was echter maar van korte duur, want zij moest Brigitte vervangen die door een blessure niet verder kon. Dit ging ook prima, mede door een goede dekking kon ze direct twee keer mooi redding brengen. De aanval begon ook beter te lopen. Lara wist er een aantal van afstand mooi in te schieten en Romy kon er een paar keer goed doorheen. Zo kwam de stand op 24-19 met nog een klein kwartier te spelen. Helaas kon Hacol/Combinatie drie keer achter elkaar scoren, maar goed voorbeeld doet goed volgen. Want ook Voorwaarts konden wederom door Romy en Lara drie keer achter elkaar scoren. Tegen het einde konden Esmee en Bo ook nog scoren waardoor de eindstand 29-23 werd.

Voorwaarts kijkt met een gemixt gevoel terug op deze wedstrijd, onnodig maar niet onterecht verloren. De Twellose ploeg kan blij zijn met de tweede helft waarin een stuk beter gespeeld werd. Dat proberen ze mee te nemen naar volgende week. Dan speelt Voorwaarts op 18 november om half 8 thuis tegen WHC.

Scores: Bo 2x, Esmee 2x, Lara 6x, Lieke 1x, Lisa 1x, Nikki 5x, Romy 6x.