Gemeente Voorst en Go Ahead Eagles organiseren Stedendriehoek FIFA toernooi

Deventer / Voorst- Daag je vrienden uit, speel jezelf met je voetbalteam in de kijker en kroon jezelf tot FIFA-winnaar van de Stedendriehoek! Maar bovenal: beleef met elkaar een leuke middag gamen tijdens het online Stedendriehoek FIFA 21 toernooi.

Het open toernooi vindt plaats op maandag 22 februari (128 seats) en woensdag 24 februari (eveneens 128 seats) om 13:00 uur. De finale is op zaterdag 27 februari, waarin er een Playstation 5 en een aantal Eagles-prijzen op het spel staan! Iedereen vanaf 12 jaar of ouder mag – ongeacht FIFA-ranking – deelnemen. Het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4, waarbij je zowel uit club- als landenteams kunt kiezen.

Het toernooi wordt door Go Ahead Eagles georganiseerd in samenwerking met Home of esports en de gemeenten Voorst, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Brummen, Epe en Lochem. “Een bezoek aan De Adelaarshorst is helaas nog altijd niet mogelijk voor onze supporters”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Vanaf het begin van de coronacrisis hebben we bij Go Ahead Eagles daarom gekeken naar extra manieren om de verbinding met onze supporters sterk te houden. Mooie voorbeelden hiervan zijn de uitzendingen van Kowet Kijken, digitale forumavonden, nieuwe videorubrieken en het allereerste Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum. Ook met het organiseren van het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi willen we online in contact blijven met onze supporters. Het is fantastisch om te zien dat dit FIFA toernooi collectief wordt omarmd en enthousiast is opgepakt door zeven gemeenten in en rond de Stedendriehoek, waar een groot deel van onze achterban woont.”

Inschrijven voor het open toernooi op maandag 22 februari of woensdag 24 februari kan via ga-eagles.nl/fifa-toernooi.

woensdag 17 februari 2021

Deel dit bericht