Geslaagde receptie 50-jarig jubileum TC de Schaeck

TWELLO-

TC de Schaeck viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum, de aftrap van het jubileumjaar vond plaats tijdens een geslaagde receptie. Meer dan 120 leden, oud-leden, sponsoren, buren en andere relaties waren aanwezig om dit te vieren.

Samen herinneringen ophalen maar ook de foto’s kijken van de afgelopen 50 jaar. De leden van de jubileumcommissie zijn de laatste tijd druk geweest met het verzamelen van foto’s en verhalen. Naast een mooie dia presentatie zijn er ook placemats gemaakt met foto’s gesorteerd op jaartal, waarmee iedereen mooie herinneringen opgehaald heeft. Een welkomstwoordje van het huidige bestuur, de Wethouder en een oud-bestuurslid benadrukte de trots en betrokkenheid bij de vereniging van leden en bestuursleden, waarbij ook een van de oprichters van de club, Jan Heemskerk, aanwezig was, waarmee de herinneringen aan de afgelopen 50 jaar nog levendiger werden. Voor het goede doel werd geld ingezameld door middel van een loterij. Meerdere ondernemers uit Twello hebben een bijdrage gedaan door cadeaus te doneren voor deze loterij. Het bestuur van TC de Schaeck wil hierbij graag alle ondernemers van Twello danken voor hun gulle bijdrage.

Dat de vereniging al 50 jaar bestaat, wil niet zeggen dat het een oude vereniging is. Alles behalve dat, de banen zijn vernieuwd, de kantine heeft een metamorfose ondergaan en nu zijn de laatste punten op de I gezet met een nieuwe parkeerplaats en een mooie beplanting om het park. TC de Schaeck is een groeiende vereniging met veel nieuwe jeugdleden maar daarnaast is er aandacht voor de ouderen in de gemeente Voorst met OldStars tennis. Aankomend jaar staat het hele jaar in teken van het jubileum met verschillende activiteiten voor zowel jeugdleden als de senioren.

woensdag 15 januari 2020

Deel dit bericht