Geweldige prestaties van Oortveldruiters.

Empe- Twee dagen lang stond manege Empe in het teken van dressuur. Doorgaans doen er daar ook veel Oortveldruiters mee met geweldige prestaties.

Op zaterdag was er een 1e prijs voor Tess Lammers met Fred in de klasse B cat. DE en een 2e en 1e prijs voor Samara Nikkels met Lady. Het debuut van Corine Smies met J’Adore in de klasse B resulteerde in 2 x het oranje lint. Een 1e en 2e prijs voor Daphne Wentink in haar debuut in de klasse L1 en een 2e en de 1e prijs voor Marcella Arends, die een nieuwe combinatie vormt met Vienna.

Op zondag een 1e en 2e prijs voor Tess Lammers met Fred klasse B cat. DE. Sophie Buis startte voor het eerst in de klasse L2 cat. CDE met Pleasure en werd in de tweede proef 2e. Corine Smies veroverde in de klasse M1 twee keer de eerste prijs met Fatboy. In de klasse L2 twee 1e prijzen voor Daniëlle Barmentloo met Zornellie en in de klasse L1 twee 1e prijzen voor Caithlynn Hoop met Cambridge Girl en Hanneke Brouwer werd met Copa Cabana twee keer 2e.

Op de Gelderse kampioenschappen verdiende Franke Verwaijen met Twister in de klasse B cat. AB een winstpunt en Sophie Buis werd reserve kampioen met Pleasure in de klasse L1 cat. C.

woensdag 30 januari

Deel dit bericht