Go Ahead Eagles O16 vol vertrouwen na gewonnen mini-IJsselderby

Twello- Met het nodige vertrouwen betreedt Go Ahead Eagles Onder-16 aanstaande zaterdag het veld van sportpark Zuiderlaan in Twello voor de vierde competitiewedstrijd van het seizoen. Afgelopen weekeinde won het team van trainer Uǧur Yildirim immers bij PEC Zwolle O16 de mini-IJsselderby. Zaterdag komt Willem II O16 op bezoek.

Met zeven punten uit drie wedstrijden kan Go Ahead Eagles O16 terugkijken op een goede competitiestart. Hetzelfde kan gezegd worden van Go Ahead Eagles Onder-14, dat eveneens na drie competitieduels op zeven punten staat. Daarmee bezet het team van Jip Ellenbroek momenteel de tweede plaats in Divisie 3A. Afgelopen zaterdag werd er met liefst 1-8 gewonnen bij Almere City FC O14; aankomend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen FC Volendam O14.

Het derde jeugdteam van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding dat aanstaande zaterdag in Twello aan de aftrap verschijnt, is Go Ahead Eagles Onder-18. Voor de manschappen van trainer Dennis van Beukering betreft het pas de derde competitiewedstrijd, aangezien er afgelopen weekend niet gevoetbald werd door Onder-18 vanwege ziektegevallen bij de tegenstander. Aankomend weekend is MVV O18 de opponent op sportpark Zuiderlaan.

Voor Go Ahead Eagles Onder-21, Onder-15 en Onder-13 staan uitwedstrijden op het programma.

De thuiswedstrijden van de jeugdteams van Go Ahead Eagles zijn voor iedereen vrij toegankelijk op sportpark Zuiderlaan in Twello. Wel is het coronaprotocol van SV Twello van kracht. Dit protocol houdt onder meer in: blijf bij coronagerelateerde klachten thuis en houd op het sportpark (ook langs de lijn) anderhalve meter afstand tot mensen die niet tot hetzelfde huishouden behoren.

Competitieprogramma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding (zaterdag 26 september)

Divisie 3A (15:45 uur, sportpark Spartaan ‘20, Rotterdam)

Spartaan ‘20 O21 – Go Ahead Eagles O21

Divisie 4B (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O18 – MVV O18

Divisie 3A (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O16 – Willem II O16

Divisie 3A (12:00 uur, sportpark Goed Genoeg, Amsterdam)

AFC O15 – Go Ahead Eagles O15

Divisie 3A (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O14 – FC Volendam O14

Divisie 2A (12:30 uur, sportpark Meerdijk, Emmen)

FC Emmen O13 – Go Ahead Eagles O13

woensdag 23 september

Deel dit bericht