Hans Brugman biljart clubkampioen

Twello- De afgelopen clubkampioenschappen van de afdeling Biljart van Sportclub Klarenbeek vonden onder grote belangstelling plaats in de clubbiljartzaal. De winnaars van de vier avonden zijn: maandag Ed Kruitbos (zijn gemiddelde is 80 caramboles), dinsdag Hans Brugman (80), woensdag Frans Berenschot (44) en donderdag Joop Jansen (44). Zij gingen de onderlinge strijd aan om de eerste plaats.

De supporters genoten van de mooie en spannende partijen. In de eerste ronde maakte Ed tegen Frans de partij uit in 21 beurten en Hans won van Joop in 27 beurten. In de tweede ronde kwam Joop sterk terug. Hij won van Ed in 20 beurten en Hans won in deze ronde van Frans in 30 beurten. De derde ronde zou beslissend worden. Hans was heel gemotiveerd tegen Ed en nam direct een voorsprong van 19 caramboles. Ed kon dat niet meer inhalen en Hans speelde de partij uit in 18 beurten! Joop won van Frans in 27 beurten. Zo werd Hans de terechte kampioen met 6 wedstrijdpunten, Joop werd tweede met 4 punten, Ed werd derde met 2 punten en Frans vierde met 0 punten

De wedstrijdleiders, Henk Havekes en Henk van Ittersum, deelden de prijzen uit en Hans ontving bovendien de wisselbokaal die hij een jaar in bezit mag houden. De voorzitter van de afdeling Biljart, Tonnie Brugman, hield een slotwoord. Hij keek terug op een heel gezellige, geslaagde avond. Hij was blij met de grote belangstelling van de leden, bedankte de wedstrijdleiders voor de organisatie en Leida Boerkamp voor de schotels met lekkere hapjes.

woensdag 24 mei 2017

Deel dit bericht