Helaas geen winst voor goed spelende handbalsters

Twello- Na twee weken vrij was er eindelijk weer een wedstrijd. Wel direct een pittige tegen het tweede van VOC. Zij hebben het hele seizoen nog maar één wedstrijd verloren, dus ondanks dat het een moeilijke tegenstander is, lag er voor voorwaarts geen druk op. Dit kon je gelukkig, na een paar weken wat minder spel, ook weer merken.

Het begin van de westsrijd ging nog wel wat moeizaam, maar na ongeveer 8 minuten ging het steeds meer lopen. Mede door doelpunten van Aniek en Keyara konden werd de stand op 6-6 gezet. VOC wist daarna weer drie keer te scoren, maar dit voorbeeld wist de Twellose ploeg te volgen, waardoor zij wederom gelijk kwamen. In de fase hierna wist men zelfs tot twee keer op voorsprong te komen door doelpunten van Daimy en Romy. De laatste paar minuten van de eerste helft wist VOC via een aantal snelle tegen aanvallen toch met een voorsprong van 14-17 de rust in te gaan.

In de eerste paar minuten van de tweede helft werd beide kanten op veel gescoord. Lisa had het vizier op scherp staan en schoot er een aantal ballen achter elkaar heel strak in. VOC bleef ook scoren en zij konden, ondanks de vele doelpunten van Lisa, toch nog uitlopen. Na een kwartier in de tweede helft stond het 21-28. In de laatste fase van de wedstrijd ging het gelijk op. Beide teams wisten te scoren, maar beide keepster hadden ook nog een aantal reddingen. VOC speelde erg snel en wist voornamelijk met break outs en snelle tegen aanvallen te scoren. Voorwaarts speelde juist rustiger en zette elke aanval goed op. Zo wisten Aniek, Daimy en Keyara nog te scoren. De eindstand was 28-36.

Ondanks dat de wedstrijd niet werd gewonnen was dit van de Voorwaarts kant een hele goede wedstrijd, waar eindelijk weer als een echt team en met plezier hebben gespeeld. Dit hopen zij volgende week natuurlijk vast te houden. Dan om 19.30 uur in Amsterdam tegen Westsite 1. Wil je mee om aan te moedigen? Dat kan! Meld je dan aan via deze link: https://www.voorwaartstwello.nl/handbal/happybus/

Doelpunten: Aniek: 5, Daimy: 4, Keyara: 3, Lisa: 12, Romy: 3, Patricia: 1