IJsselmenners gaan ringsteken tijdens Muzefair

Hall- Op zaterdag 6 juli organiseert Muziekvereniging D.E.S. samen met Gastvrij Hall de tweede Hallse Muzefair aan de Dorpsstraat 55 in Hall. Koetsiersvereniging de IJsselmenners is uitgenodigd om op deze dag te komen ringsteken. Mooi dat verenigingen uit de prachtige omgeving van Hall de handen ineen slaan en er alles aan doen om er voor u een afwisselend programma van te maken!

Om 10.30 uur start de Braderie, met een gevarieerd aanbod aan allerlei marktkramen, voornamelijk van lokale ondernemers en particulieren. In de grote tent draait het Rad van Avontuur en de vele sponsoren hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel. Ook de allerkleinsten kunnen zich prima vermaken met diverse spelen en attributen en op het uitgebreide horecaplein wordt ook de inwendige mens zeker niet vergeten.

Om 12:30 uur zal er gestart worden met de finale ringsteken van Koetsiersvereniging de IJsselmenners. De leden van Koetsiersvereniging De IJsselmenners en hun paarden staan in ieder geval te trappelen! Er worden meerdere omlopen van drie rondes gereden, bij een gelijk aantal ringen vindt er nog een barrage plaats waarbij er ook nog op tijd gereden zal worden.

Aan het eind van de dag zal er als vanouds voor veel spektakel gezorgd worden gedurende de veiling welke verzorgd wordt door veilingmeester Henri Leeflang met het veilen van een groot aantal voorwerpen..

Zien we jou op 6 juli? Ben je benieuwd wat Koetsiersvereniging De IJsselmenners nog meer organiseert, neem een kijkje op ijsselmenners.nl.

woensdag 3 juli 2024

Deel dit bericht