In de herkansing: proeflessen voor kids bij Voorster Tennisclub met racket als beloning

Voorst- Enkele maanden lang legde het Coronavirus de tennissport lam, maar sinds kort kan met inachtneming van een aantal richtlijnen op de verschillende parken in onze regio weer lekker worden getennist. Zo ook bij de Voorster Tennisclub (VTC). Deze gezellige vereniging bedacht eerder dit jaar een geweldige ‘tennismakingsactie’ gericht op de jeugd. COVID-19 gooide toen roet in het eten, maar deze actie gaat nu in de herkansing.

Voor slechts 25 euro kunnen kinderen van 5 tot en met 14 jaar vanaf eind deze maand op het VTC-park aan de Beelelaan 3 vier weken lang een tennisles volgen. Daarna mogen ze het racket waarmee ze spelen mee naar huis nemen! De proeflessen onder leiding van een gediplomeerd tennisleraar zijn op donderdag 28 mei en op 4, 11 en 18 juni. Het tijdstip wordt in overleg met de deelnemertjes bepaald.

Aan het volgen van de vier proeflessen zit geen enkele verplichting vast. Wel bestaat de mogelijkheid om daarna tegen een aantrekkelijk tarief jeugdlid te worden van de VTC en om reguliere lessen te gaan volgen. De vereniging hoopt op een grote opkomst bij de proeflessen en zal deelnemers zeer hartelijk ontvangen. Dus kids, sla jullie tennisslag en wordt de trotse bezitter van een mooi racket!

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@voorstertc.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en woonplaats. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lukas Wolf via 06-22861781.

woensdag 20 mei

Deel dit bericht