Inschrijven Buurtvolleybal

Klarenbeek- De voorbereidingen voor de 40e editie van het buurtvolleybaltoernooi van SC Klarenbeek zijn in volle gang! Voor een ieder die het nog niet weet, dit evenement zal zoals altijd plaatsvinden op: 2e Pinksterdag 6 juni 2022.

Dus houd deze dag vrij om aan dit evenement deel te nemen! Het toernooi vindt plaats op het 2e veld van SC Klarenbeek. De afdeling Handbal neemt al vele jaren de organisatie voor dit leuke toernooi op zich en hoopt ook dit jaar weer de ‘bekende’ teams te mogen inschrijven. Teams die de afgelopen jaren hebben deelgenomen hebben de uitnodiging met bijbehorend inschrijfformulier in de brievenbus / via de mail ontvangen. Vraag anders even na bij een van de buren of de papieren binnen zijn.

Mocht je dit jaar bij jezelf denken, het lijkt me leuk om met mijn straat, een combinatie van straten uit de buurt of met een vriendenteam mee te doen, laat het ons dan weten! Wij zullen dan zorgen dat jullie een inschrijfformulier ontvangen.

- maximaal 2 competitiespelers per team en minimaal 2 dames in het team.

- €30,- inschrijfgeld.

- Optioneel barbecue: €16,- p.p. (graag vermelden bij aanmelding).

Opgeven? Dat kan! Via de mail! Zorg er wel voor dat de gegevens compleet zijn. Ook eventuele vragen kunnen via de mail worden gesteld  buurtvolleybal@scklarenbeek.nl

De buurtvolleybalcommissie van de afdeling Handbal van SC Klarenbeek hoopt natuurlijk weer op een grote deelname dit jaar, zodat we er samen een sportieve dag van kunnen maken!

woensdag 18 mei 2022

Deel dit bericht