Inschrijven Buurtvolleybal Klarenbeek

Klarenbeek- De voorbereidingen voor de 39e editie van het buurtvolleybaltoernooi SC Klarenbeek zijn reeds in volle gang. Dit evenement zal zoals altijd plaatsvinden op tweede Pinksterdag; 10 juni 2019. Houdt u deze dag ook vrij om aan dit evenement deel te nemen? Locatie van dit gezellige toernooi gaat plaatsvinden op het tweede veld van SC Klarenbeek.

De afdeling Handbal neemt al enkele jaren de organisatie voor dit toernooi op zich en hoopt ook dit jaar weer de vele bekende teams te mogen inschrijven.

Geef je op met jouw straat, maar ook een combinatie van straten uit de buurt is mogelijk. De inschrijving zal plaatsvinden op maandag 6 mei in De Brug van het MFC in Klarenbeek. Tussen 19.30 uur en 20.30 uur zijn jullie welkom om je team(s) in te schrijven. Dit jaar is het ook weer mogelijk om je op te geven via een e-mail. Zorg er wel voor dat de gegevens compleet zijn. Ook eventuele vragen kunnen via deze mail gesteld worden: buurtvolleybal@scklarenbeek.nl

Teams die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, hebben de uitnodiging met bijbehorend inschrijfformulier in de brievenbus/via de mail/ontvangen. Vraag anders even na bij een van de buren of de papieren binnen zijn. Geen inschrijfformulier ontvangen? Of er een nodig? Laat het de organisatie weten, dan sturen zij er een op.

Tevens is de organisatie op zoek naar enthousiaste jeugd tot en met 15 jaar die het dit jaar leuk vinden om mee te doen aan een heus Beachclinic op het gebied van; handbal, volleybal en tennis. Leer deze sporten kennen door lekker in het zand aan de slag te gaan. Ga jij deze uitdaging aan? Neem je vriend of vriendin mee en geef je op!

De buurtvolleybal commissie (afdeling Handbal) hoopt weer op een grote deelname. Laten we er samen weer een gezellige, sportieve dag van maken.

woensdag 8 mei

Deel dit bericht