Ismakogie: Bewegen is goed, goed bewegen nog beter

Twello- Hoe eenvoudig kan het zijn? Overal zie en hoor je hoe goed bewegen is voor lichaam en brein. Bewegen dus, maar een sportschool of sportvereniging is voor velen geen optie (een drukke baan in combinatie met een gezin, het runnen van een eigen bedrijf of het hebben van een blessure of handicap). In al die situaties, kan Ismakogie een uitkomst zijn. En ook al sport je wel, dan nog is Ismakogie een goede keuze om erbij te doen want naast het bewegen, verbetert het ook je houding.

Wat is Ismakogie?

Ismakogie is een bewegingsleer die zich richt op bewust beter bewegen. Bewegen doe je de hele dag. Je staat op, doucht, loopt de trap af, en zo gaat het maar door. In onze dagelijkse bezigheden/handelingen zit al heel veel beweging. Met Ismakogie maak je al die bewegingen zorgvuldiger en kun je de tijd die je besteed aan wachten, bijvoorbeeld in een rij bij de kassa, of bij de trein of bus, benutten door oefeningen te maken die anderen niet eens opvallen. Dat kan zelfs bij een feestje. Je gebruikt bij de oefeningen je kleine spieren. Deze liggen over het algemeen dieper in het lichaam.

Een houding als van een klassieke filmster

Ismakogie richt zich op subtiele bewegingen waarbij u de hele ‘spierketting’ in uw lichaam gebruikt voor een mooie houding. Uw bewegingen worden sierlijker en eleganter, zoals bijvoorbeeld Grace Kelly bewoog, of nu koningin Maxima. Belangrijker dan elegantie is het feit dat door Ismakogie onder andere rug- en schouderklachten kunnen verminderen. Het werkt preventief en herstelt en houdt ons lichaam in een betere conditie.

Is het voor iedereen?

Ismakogie is geschikt voor iedereen. Je hoeft geen sportkleding aan. Het verbetert ieders lichaamshouding. Je voelt jezelf energieker en sterker. Iedereen kan het, want je werkt naar lichaamseigen kunnen. Maak kennis met Ismakogie tijdens een workshop op:

maandag 2 of 9 oktober van 9.30 tot 11.00 uur of op donderdagavond 5 of 12 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. Kosten zijn 20,00 eurocontante betaling. Meld u aan of voor vragen via Carin Knops, Ismakogie.twello@gmail.com of bel voor meer informatie: 0571-276897.

woensdag 20 september 2017

Deel dit bericht