JAZZ bij sv Voorwaarts

Twello- Gelukkig is de tijd aangebroken dat er weer (aangepast) gesport mag worden . . . En om de week en het schooljaar leuk af te kunnen sluiten (met name voor groep 8 meiden), wordt er voor de jeugd van 12-14 jaar JAZZ aangeboden op vrijdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur.

JAZZ is de basis van de hedendaagse hippe dansen. De les begint met een technische warming-up. Vervolgens bestaat de les uit oefeningen voor houding, evenwicht, kracht, lenigheid en coördinatie. Halverwege de les is er een korte drinkpauze en de les wordt afgesloten met een choreografie. Ga jij straks naar het eerste of tweede jaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je zin om samen met vriendinnen de week en het schooljaar dansend af te sluiten? Kom dan naar JAZZ op de vrijdagavond bij S.V. Voorwaarts.

Bij minimaal zes geïnteresseerden wordt er met een aantal proeflessen gestart en wel op: 5, 12, 19 en/of 26 juni a.s.

Aanmelden kan via het contactformulier op http://www.voorwaartstwello.nl/gymnastiek/contact/, waarna wij de inschrijving via de mail aan jou bevestigen. Heb je nog vragen, dan kun je ze ook via dit contactformulier stellen of op de mail naar mailto:info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com.

woensdag 20 mei

Deel dit bericht