JEUGD TRIAS TWEE VOORJAARSKAMPIOENEN

Twello- Afgelopen zaterdag werden maar liefst twee jeugdteams kampioen. Team 5 met Sven, Sill, Toby en Xavi eindigden op de eerste plek in de startersklasse met ruime afstand van de nummer 2. Een knappe prestatie van de jongens. Ook team 2 werd kampioen.

Na een zinderend einde in de hoofdklasse eindigden Jasper, Gydo, Tjeerd en Thijs samen met hun concurrent op een gelijk aantal punten. Echter, op onderling resultaat hadden onze jongens de beste uitslag neergezet. Dat betekent dat Trias na de zomer met een tweede team mag uitkomen in de landelijke jeugdklasse.

Ook de andere jeugdteams hebben zeker niet onverdienstelijk gespeeld in de voorjaarscompetitie. Trias 1 maakt haar debuut in de landelijke klasse. Dat was even aanpoten, maar de nodige punten werden binnengehaald om in de middenmoot te eindigen. Trias 3 behaalde een mooie derde plaats in de 2e klasse met als topscoorder Wes. Trias 4 speelde voor het eerste in de 4e klasse en moest even wennen aan het hogere spelniveau. Desondanks konden ook zij aardig wat potjes naar zich toe trekken. Met deze jonge spelers belooft dat zeker nog veel voor het volgende seizoen. Trias 6 kwam uit in de starterklasse en de meisjes eindigden op een verdienstelijke 2e plaats.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht