Jeugdwedstrijden TTV Trias

Trias 1 – Zwartsluis 1 Afgelopen weekend namen Mayra Monincx, Amber Schierholz en Femke van Schaik het op tegen nummer 3 van de competitie; Zwartsluis. De uitploeg begon ijzersterk aan de partij. Tot en met de dubbel werd er door hen gewonnen. Vervolgens wist Femke in haar tweede enkelspel ervoor te zorgen dat er misschien nog een stunt inzat voor de Twellonaren. Dit bleek echter niet te zijn. Alleen Amber wist nog 1 Triaspunt binnen te slepen. Eindstand: 2-8

Trias 2 – DTV `84 2

Nienke Wijnhout, Mees Snoek en Floortje Gerritsen ontvingen DTV uit Dalfsen. Het trio begon voortvarend aan de wedstrijd. Alledrie wisten ze hun eerste enkelspel overtuigend te winnen. Vervolgens kwam DTV wel beter in hun spel en wonnen zij ook een aantal enkelspellen. Uiteindelijk wist het Triastrio allen nog een wedstrijd te winnen waardoor de eindstand uiteindelijk 6 – 4 werd.

Trias 3 – TTV Zwolle 2

Op tafel drie werd TTV Zwolle ontvangen door Milan Munning, Boris Horstink en Quinten Gerritsen. De Zwollenaren wisten de eerste 2 partijen te winnen waarna Trias knap terugkwam naar een 2 – 2 stand. Vervolgens wist Zwolle in de daarop volgende wedstrijden telkens aan het langste eind te trekken. Eindstand 2 – 8.

Trias 4 – DTV`84 3

Ook Trias 4 kreeg bezoek uit Dalfsen. Rafaella Nettuno en Wes Zweers moesten het afleggen tegen het derde team van DTV. Wes had een goede vorm het afgelopen weekend. Hij won zijn beide enkelspellen. Rafaella was ondanks haar goede inzet niet opgewassen tegen de Overijsselse club. Eindstand 2 – 3.

woensdag 20 maart

Deel dit bericht