Jubileumjaar sv Terwolde feestelijk ingeluid

Terwolde- De sv Terwolde bestaat op 18 mei 2019 exact 100 jaar. Dit 100 jarig bestaan van de club zal vanaf 29 mei tot en met 1 juni groots worden gevierd op en rondom het sportcomplex "De Woldermarck". De reünie wordt gehouden op zaterdag 1 juni. Deze feestelijke dag begint om 14.00 uur waarbij er ook een fototentoonstelling “SV Terwolde door de jaren heen” gehouden wordt. Zie voor het officiële programma de website van de club www.svterwolde.nl .

Het officiele startschot van Terwolde 100 is afgelopen dinsdag 1 januari 2019 geweest met de Nacht van Terwolde. Het clubhuis was open van 1.30 uur tot 6.00 uur. Velen wisten de weg naar het clubhuis te vinden. Het clubhuis was prachtig versierd door de werkgroep “commissie Terwolde 100” en de barbezetting bestond uit het Terwoldse vrijwilligerslegioen. Het clubhuis zat de hele nacht gezellig vol, het was een zeer feestelijk gebeuren waarbij de barkeepers goed werk leverden. De organisatie had niets maar dan ook niets aan het toeval overgelaten, want DJ William werd speciaal voor de Nacht van Terwolde ingevlogen vanuit Twello. Hij maakte er dan ook weer een grote show van. De koude drankjes smaakten prima en de dansvloer was ook goed gevuld. In no time was het dan ook alweer 6:00 uur en dus tijd voor het allerlaatste nummer van de DJ. Daarna werd er door een grote groep mensen opgeruimd en schoongemaakt zodat het clubhuis netjes werd achtergelaten.

Zonder iemand tekort te doen willen wij met name de leden van Zaterdag 1 en spelers sv Terwolde 2 bedanken voor de (bar) inzet deze nacht. Kortom een prima en mooie start van het jubileumjaar van de sv Terwolde. Velen kijken nu al reikhalzend uit naar het feestweekend.

woensdag 9 januari

Deel dit bericht