Kees Vierhouten nieuwe aandeelhouder Go Ahead Eagles

Deventer- Kees Vierhouten is toegetreden tot de aandeelhouders van de Go Ahead Eagles Holding BV, het overkoepelende orgaan van Go Ahead Eagles. Vierhouten, eigenaar van de Vierhouten Groep en Jumper De diersuper, was hiervoor reeds als supporter en hoofdsponsor verbonden aan de club. Ook het hoofdsponsorschap van Jumper De diersuper wordt met vier jaar verlengd.

Door de toetreding van Kees Vierhouten worden de belangen van Go Ahead Eagles als volgt verdeeld: 60% Alex Kroes, 30% Kees Vierhouten en 10% Hans de Vroome. Daarnaast heeft de Stichting Go Ahead Eagles / Betaald Voetbal Deventer nog altijd het ‘gouden aandeel’ in haar bezit. Hierin zijn de clubkleuren, locatie van het stadion, clubnaam en andere zaken die met de historische continuïteit van de club te maken hebben geborgen.

“Ik voel me op allerlei vlakken vervlochten met Go Ahead Eagles”, vertelt Kees Vierhouten. “Al jarenlang ben ik fervent supporter van de club en zie ik bijna alle thuis- en uitwedstrijden. Daarnaast ben ik goed bevriend met Hans de Vroome. De ontwikkelingen, de visie en het beleid van Go Ahead Eagles volg ik op de voet en weet ik enorm te waarderen. Mede-aandeelhouder worden maakt mij trots en ik zal alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om de club verder te helpen. Ik denk dat de verlenging van het hoofdsponsorschap met Jumper en de Vierhouten Groep daarin al een mooie stap is. Maar ook daarbuiten zal ik op onder meer commercieel vlak proberen mijn steentje bij te dragen. Als hoofdsponsor heb ik gemerkt hoeveel kracht deze club uitstraalt in heel Nederland; ik vind het een mooie uitdaging dat met z’n allen optimaal te benutten.”

Qua dagelijkse leiding en structuur binnen Go Ahead Eagles verandert er weinig. Algemeen directeur Jan Willem van Dop, technisch manager Paul Bosvelt en grootaandeelhouder Alex Kroes zullen de dagelijkse leiding in handen houden en het beleid bepalen.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht