Kijkje in de nieuwe keuken van Voorwaarts

Twello- Op donderdag 23 juli j.l. werd de verbouwing van de keuken van SV Voorwaarts officieel opgeleverd. De gemoderniseerde en duurzame ruimte is een aanwinst voor de omnivereniging.

Op sportpark De Laene is de afgelopen maanden veel werk verzet. De keuken in het clubgebouw was sterk verouderd en aan vervanging toe. In de periode mei tot en met juli is de keuken gestript en weer totaal opnieuw opgebouwd. Afgelopen donderdag werd het project officieel opgeleverd. De ruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur en de route is (technisch) efficiënter ingedeeld. Vanzelfsprekend is er rekening gehouden met duurzaamheid. Hier kan de omnivereniging weer jaren mee vooruit. De vernieuwing van de keuken maakte deel uit van het metamorfoseplan van het clubgebouw. Ondanks dat alle betrokkenen in de startblokken stonden, besloot de vereniging -vanwege het coronavirus- alleen de verbouwing van de keuken uit te voeren en de rest van de werkzaamheden on hold te zetten. Alhoewel de vereniging nog steeds de wens heeft om de sportkantine aan de Kerklaan totaal te restylen, zal eerst moeten worden bekeken wat een geschikt moment is voor deze investeringen.

Namens Voorwaarts bedanken Jan Pelgrim en Wilco Huisman de aannemers voor het prachtige resultaat.

woensdag 29 juli

Deel dit bericht