Klarenbeekse fair en Standhouders gezocht

Klarenbeek- Anderhalf jaar geleden heeft de afdeling handbal van Sportclub Klarenbeek op 31 oktober een ‘Ladies Night’ georganiseerd, dit was een geslaagde avond. Om deze reden wil de afdeling handbal dit evenement graag voortzetten, maar wel in een iets ander jasje.

Het evenement zal om de anderhalf jaar georganiseerd worden, in het voorjaar en de keer daarop in het najaar. Het evenement zal deze keer plaatsvinden op zaterdag 6 mei, van 18.00 tot 22.00 uur, en zal vanaf nu ‘Klarenbeekse fair’ gaan heten. Iedereen is welkom in het MFC van SC Klarenbeek om dit evenement te bezoeken, het is geschikt voor alle leeftijden. Dit jaar wil de organisatie het grootser opzetten en zal het evenement plaatsvinden in de sporthal en kunnen de standhouders een marktkraam huren.

Voor dit evenement is de organisatie nog op zoek naar standhouders, dit mogen particulieren zijn die zijn/haar producten graag wil verkopen, mensen die workshops of demonstraties geven, bedrijven, winkels, fotograven, proeverijen, et cetera. De organisatoren staan voor alles open en er kan veel in overleg. Standhouders van de Ladies Night zijn ook benaderd, maar de organisatie begreep dat veel mailtjes in de ongewenste mail terecht zijn gekomen. Excuses hiervoor, zij hopen dat u dit jaar ook weer aanwezig wilt zijn en contact met hun opneemt.
Wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar klarenbeeksefair@hotmail.comof bellen naar 06 – 53 35 15 04. Bezoek ook de Facebookpagina van de Klarenbeekse fair.

woensdag 22 februari 2017

Deel dit bericht