Koploper Go Ahead Eagles O15 ontvangt Zeeburgia in Twello

TWELLO.- Go Ahead Eagles Onder-15 is in de Eerste Divisie-laag hard op weg richting promotie. Met nog zes wedstrijden te gaan is het team van trainer Tristan Berghuis koploper met een voorsprong van tien punten op nummer drie Zeebnrgia O15. De eerste twee teams promoveren en komen na de winterstop uit in de Eerste Divisie-hoog. Zeeburgia is aanstaande zaterdag de tegenstander van Go Ahead Eagles Onder-15 op sportpark Zuiderlaan in Twello (aftrap om 13:00 uur).

Moeizamer gaat het qua resultaten momenteel met Go Ahead Eagles Onder-13. Het jongste jeugdteam van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding bezet in de Eerste Divisie-hoog vooralsnog de zevende (en voorlaatste) positie. Onder-13 heeft nog zes wedstrijden voor de boeg om minstens op de zesde plaats te eindigen en een gedwongen afdaling naar de Eerste Divisie-laag te voorkomen. Aanstaande zaterdag speelt het team van trainer Jip Ellenbroek om 11:00 uur tegen Almere City FC O13 op sportpark Zuiderlaan in Twello.

Voor Go Ahead Eagles Onder-19 en Onder-17, beide uitkomend in de Tweede Divisie A, wacht aankomend weekeinde een uitwedstrijd. Onder-19 speelt in Spakenburg tegen IJsselmeervogels O19, terwijl Onder-17 als koploper van de Tweede Divisie A aantreedt tegen DWS O17 in Amsterdam.

Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding

Zaterdag 2 november

Tweede Divisie A (12:15 uur, sportpark De Westmaat, Spakenburg)

IJsselmeervogels O19 – Go Ahead Eagles O19

Tweede Divisie A (14:00 uur, sportpark Spieringhorn, Amsterdam)

DWS O17 – Go Ahead Eagles O17

Eerste Divisie-laag (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O15 – Zeeburgia O15

Eerste Divisie-hoog (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)

Go Ahead Eagles O13 – Almere City FC O13

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht