Kowet Kijken XXL: Wist je dat…

Deventer- Aanstaande vrijdag (22 mei) is het zover: dan beleven we met z’n allen middels Kowet Kijken XXL eindelijk weer een Avondje Adelaarshorst! Met onder meer interviews, reportages en unieke wedstrijdbeelden wordt het geliefde Home of Football van Go Ahead Eagles bij alle supporters in de huiskamer gebracht.

Voor de Eagles-supporters die (nog) niet zo bekend zijn met het fenomeen ‘Kowet Kijken’, staat hieronder de belangrijkste informatie in de vorm van een ‘Wist je dat…’.

Want wist je dat…

- Kowet Kijken XXL wordt uitgezonden op YouTube (eveneens te zien in de app op je Smart TV), maar ook op DRTV? In de regio Deventer te vinden op kanaal 40 van Ziggo en kanaal 1314 van KPN!

- Je voor 5 euro een kaartje kan kopen via ga-eagles.nl/online-tickets of door een appje te sturen naar: 06-82222375? Deze 5 euro is een donatie, waardoor het opgehaalde bedrag van Kowet Kijken XXL wordt verdubbeld door de Supportersvereniging!

- Je een officieel E-ticket ontvangt, dat tevens je lot voor de Grote Loterij is? Schroom dus niet om meerdere kaarten te kopen, om meer kans te maken.

- Er per 100 verkochte kaarten weer prijzen worden toegevoegd in de prijzenpot? Go Ahead Eagles verwacht dat er vrijdag 100(!) exclusieve prijzen in de pot zitten. De hoofdprijs wordt aan het einde van de uitzending live uitgereikt!

- Go Ahead Eagles dankzij beeldarchivaris Eddie Klunder wedstrijdbeelden kan uitzenden die slechts één keer of zelfs nooit eerder zijn uitgezonden?

- Trainer Kees van Wonderen in Kowet Kijken XXL zijn eerste tv-optreden doet als trainer van Go Ahead Eagles? Je kan je vraag aan Kees insturen naar info@ga-eagles.nl o.v.v. ‘Vraag het Kees’.

- Niemand minder dan Marnix Kolder de Kowet Kijken Kennis Quiz presenteert? Iedereen met een E-ticket kan deelnemen en er worden drie uitdagende rondes gespeeld. De eindwinnaar ontvangt een officiële Kowet Kijken Kennis Quiz Bokaal!

- Go Ahead Eagles twee aangename verrassingen heeft voor de kijkers…?

- Go Ahead Eagles een echte wedstrijdsponsor heeft, in de vorm van Retro Bridge? Ook andere Business Partners ondersteunen het initiatief en adopteren rijen of zelfs hele vakken van De Adelaarshorst!

- Inmiddels prominente oud-spelers/-trainers als Erik ten Hag, Leon de Kogel, Deniz Türüç en Bram Marbus hebben opgeroepen kaart(en) te kopen voor Kowet Kijken XXL? Elke dag verschijnt er weer een nieuw filmpje op de clubkanalen van Go Ahead Eagles.

- Je ook gerust een kaart kan kopen voor je vrienden, familieleden en/of collega’s, ook als ze supporter zijn van een andere club? Het uitvak is immers ook in de vrije verkoop!

- Dit gewoon een event is dat je niet mag/kan missen? Kijken zonder kaartje kan ook, maar voor de ‘full experience’ en bovenal ‘full support’ is een (of meerdere) kaart(en) kopen een zeer goed idee!

Álle informatie over Kowet Kijken XXL is te vinden op ga-eagles.nl/kowet-kijken-xxl. Namens het hele Kowet Kijken XXL-team: tot vrijdag!

woensdag 20 mei

Deel dit bericht