Leden PPSV Bussloo naar Gelderse Kampioenschappen

Bussloo- Afgelopen periode hebben er een viertal selectiewedstrijden plaatsgevonden voor zowel pony’s- als paardencombinaties in de disciplines dressuur en springen. Leden van PPSV Bussloo hebben hun beste beentje voor gezet wat mooie resultaten opleverde.

In de klasse M1 dressuur is Chloë Middelburg met haar pony Amaire eerste reserve. Bij de paarden in de klasse B zijn het twee leden die PPSV Bussloo mogen vertegenwoordigen, namelijk Anniek Cziesso met Sante G en Lisanne Vierhout met Astrix RB. In de klasse M1 mag Charell August met Fiorentino naar de Gelderse Kampioenschappen. Shartia Dekany wist met Fabulous kringkampioen te worden in de klasse Z1! Naast deze titel heeft deze combinatie ook een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen bemachtigd. Bij het springen in de klasse B wist Maartje Wolbers met Juwell een startplek te bemachtigen.

Bij een aantal klassen geldt een vrije inschrijving dus wellicht zien we nog meer van onze leden op de Gelderse Kampioenschappen verschijnen. De Gelderse Kampioenschappen voor zowel pony’s als paarden vindt plaats bij PSV de Zevensteen te Steenderen. De pony’s op 4 augustus en de paarden op 10 en 11 augustus.

woensdag 11 juli

Deel dit bericht